Wednesday, February 4, 2009

times square ;)

cerita 4 februari 2009 ;]

first of all , HAPPY BIRTHDAY noor farahanis ! she's my cousin oke . ramai yg kenal rasanya kan ? hehe

so we celebrated her birthday at times square :) ori plan mmg ramai la yg invited tapi last2 tinggal 4 orang je . best tu best tp tak happening la . sebab2nya :

1. teah ( bestfriend aku , abid , sya , anys ) tiba2 je tak dapat nak join sbb dia da agreed dengan kawan2 dia yg lain , diorang nak pergi sunway . mula2 aku dgn aness cm bengang la jugak sbb diorang mmg intolerable pun . so kitorang give up je la , bg teah pergi ikut diorang . dah kurang satu :(

2. filza yg ptutnye da plan nak datang ngan peje ( bf dia ) pun tak bole datang . filza kata , '
ala , filza tak boleh datang . sory sgt , filza kat grik .. ' grik ? gila jauh ! kurang lagi dua :(

3. takpela teah , filza ngan peje tak dpt datang nak buat macam mana . so hope sekarang kat abid je la . thought dia datang dgn pojie , rupanye she was all by her own . then , tiba2 pulak abid cakap dia kena pergi hospital .
what ? jgn kata kurang lagi ? sedih gila :( tapi abid sempat bagi present kat anys & to my surprise , i got one too :) thanks mucho abid !
p/s : abid , aku tak tau la kenapa kan , tapi bila aku jumpa kaw semalam aku rasa nak menangis . lagi2 dapat jumpa kaw kejap je . sekarang pun macam nak menitik air mata aku kat keyboard ni :( i miss u damn much sayang .

so conclusively tinggal 4 org je la (aness , muaz , aku & dia ) . kitorang makan kat secret recipe , tgok movie BRIDE WARS & jalan2 . ehh bride wars best tau ! ohh ohh ini dia stu pic kami bersama (aku & aness je ) :

dalam toilet . tmpt biasa la kann :) oh yeah , i had a nice day with her & the others ;]

bloggers , sorry to keep dia's identity as a secret okayh :) insya Allah satu hari nanti tau la :) abid , jgn pecah tembelang . haha thnks fr reading guys ;)

pesanan khas utk abidah : i'll pray for your happiness dear , always :)


6 comments:

mie said...

happy birthdayy to farahanis :))

tape tyra satu hari kau kene jugak bgtau aku haha, ancaman neh ! hehe

aku tau sdeyh nye rindukan kwn. huh
rindu kau la tubby -_-"

seribu satu kenangan said...

happy belated bufday jga uat farahanis;)

tyra;sape itu 'dia'???hheeheh..bla ag mau stori?

windoo sme kwn2!!!

abidkamaz said...

TYRA! I HATE YOU! I HATE YOU! HATE YOU DAMN MUCH!

sebab kauorang pergi tgk bride wars! ahhh, aku punyalah gilaa nak tgk cerita tuh! hesh, sebelum dia keluar lagi aku memang dah pasang angan angan setinggi everest tau, nk pergi tgk!

hesh, sebenanrnya, aku pun nak nangis juga. sebab aku dapat bg kauorang hadiah! nak nangis, tapi, cover je. kat monorel dah menitik skikt airmata sebenarnya. hahaha.

i miss you too sayang :)

aku dan pelangi =) said...

tyra..sori ta dpt nk join..
=(
aku mmg nk pegi tp tade rezki..
wish anes epi bufday!!
t aku pos adiah tapi lmbt skit ah..

sape si dia???

aku dan pelangi =) said...

tyra..sori ta dpt nk join..
=(
aku mmg nk pegi tp tade rezki..
wish anes epi bufday!!
t aku pos adiah tapi lmbt skit ah..

sape si dia???

tyra X) said...

mie,
dont worry , nant aku bgtaw la bila da stabil sket . haha
aku ta tkot pun ancman kaw tuu ;)

izni,
nant aku cite la bila da smpai masenye :) tu la pasal ..

abid,
ksian kaw sygku . haha bride wars mmg superb meyh ! msty kaw tgh rasa rugi gila ta join kan ;p
prmise yea nxt time ko jgn bwat alasan da ;)

sya,
its oke lah sygg . aku fhm ipoh tu jauh . ngee okayh , ko da amik kn add aness hari tu ? hm dia ? nant aku story okayh ;)


haha 'dia' tu misteri btul kan ? ;)