Monday, February 2, 2009

kawan baruu ;)

meh sini baca lagi satu cerita :) [tyra ni byk betul benda nak cerita sekarang kan . hehe]

mcm ni . tadi aku tengah tengok tv , tiba2 ada satu unknown no msg aku .

'hello ni sape ? awk jgn takut sy just nk kenal je .. sy ni bukan dr family drakula .. so jgn takut eh ..'


mula2 memangla aku rasa nak marah , tapi rse humorous plak dah bila dia bg warning mcm tu :p then dia cakap ada kawan dia bagi no aku kat dia . bila aku tanya siapa kawan dia , dia ckp kawan dye tu pun tak kenal aku . haish , memang cari gaduh betul mamat nih . aku da malas nak reply masa tu , lgpun cred low . so malam pulak dia msg . aku tak reply jugak tapi tiba2 dia msg :

'suka hati awk la .. tp sy just nk bgtau je yg kite mmg pnah jumpa , tp skjap je .'

otak aku terus ligat la pusing2 nak ingat siapa la mamat yg aku penah jumpa ni . oh btw , nama dia shahrul :) then baru la dia bgtau siapa dia . curious kan ? rupanya shahrul ni kerja kat borders .

flashback :

aku ni kan 1 of twilight hardcore fans :) so i went to Borders , times square dgn harapan mmg ada la buku twilight . then abang tu cakap kene tempah so i left my add & cntct no , tempah twilight & new moon sekali . a month later baru dapat . so redeem dkt cashier je la . abg cashier ni punya la sopan santun buat kerja . lepas tu aku pergi je la cm tu :)

dah habis flashback . heh jahat aku sempat lagi mengutuk dia .
aku tak berapa nak ingat la muka shahrul ni , takpe la . maybe rabu ni pergi ts , bole usha dia kot . ahax

p/s : shahrul , kalau awk baca ni , saya nk ckp thnks sbb topupkan . sumpah saya taknak . so nant sy ganti balik . awk yg degil . aiyo*
btw , nice to know u :)


bertambah lagi sorang kawan dalam hidup tyra buat hidup tyra bersinar mcm pelangi :) tak semestinya boyfriend boleh buat kita happy kan ? so kawan2 adalah segalanya ;]

3 comments:

mie said...

haha sangat suka dapat kawan baru. kawan lama jangan lupa yee.

abidkamaz said...

yaa, nanti bule ahh tunjukkan si shahrul kaw neh :)

tyra X) said...

aah abid . tapi dia kata malu nk jumpa aku . haha klaka la ;)

ala mie , kaw kan kawan lama akuu , mana ada lupa pun . kann kann ;)