Tuesday, February 24, 2009

euphoria ;)

mesti ade manusia yg ingt aku nk cerita pasal club euphoria bila baca title kat atas ni kan ;)
act aku just nak express kgmbiraan yg aku alami sekarang ni !

the ultimate happiness is i'm now not a player like i used to be :) semuanya sebab dia :) yesterday (23/2) i met him fr the very frst time . i ws like gembira gila2 smpai rasa nk menangis , haha . ta perlu la nak cerita detail , biar la kitorang je yg tau :) over all aku mmg sgt happy & sumpah tak nak cari lain . i've truly , unconditionally & irrevocably fallen in love with him ; everything about him . fulstop .

p/s : he's officially my lover now ,
syg , thnx fr the very mmorable day , the walk , the treat & everything . ILY forever :)


ohh guys , aku da tgok PGL The Musical hari tuu . best gila . mmg standing ovation lah*

4 comments:

abidkamaz said...

kaw dah cerita panjang lebar dekat aku. semuga berbahagia selalu, dan tak jadi seperti aku yg malang neh. betul cakap kaw, aku selalu malang bila bercinta, org yg aku suka, semuanya tak suka kat aku. ingat tak kaw pernah cakap bnda neh? hahaha

diana handsome said...

cehh.tyra ble hepy mmg 1 dunia tau lah.
mood kt ms pun dah taboleh nk tuka.
aduh,smpai ati ko ckp kt abid cmtu.
xpe abid,diana ada.
huhu.

tyra X) said...

abid , surela aku engt . haha fact doe . pnah dnga x ayat neh , 'lebih baik kite pergi kt org yg syg kite drpd kejar org yg kite syg tp ta syg kite' . haa , renung2kan la . haha


diana , btol ke ? nmpk sgt aku kecoh . haha aah , mmg tabole tuka da . skang ade angah skali (adik farys) . hehe

mimie said...

haha tyra pun dmam mcm aku.
jum demam sambil bergumbiraa ;)

haha cuma aku dmam berangan aje